Fondsenwerving tot nu toe

Ik ben langs 1 winkeltje en 1 cafe langsgeweest in Arnhem die mij willen helpen met de fundraising.
Het winkeltje heet Van Mij en verkoopt allerlei leuke meubeltjes, servies, stoffen, sieraden, kookboeken etc. De eigenaresse vond het een leuk idee om armbandjes die ik op de Filipijnen gekocht heb in Nederland te verkopen waarvan de opbrengst naar ons project in Tondo gaat.
Bij cafe en espressobar Tape mag ik na terugkomst een kleine expo houden met foto's van de reis. Hier zal ook gecollecteerd worden.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of AnandiGall
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
9
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.