Maisha for Kenya!

Gister was het dan eindelijk zo ver..: Mijn eigen blog en Facebook-pagina gingen online!!

Tijdens mijn verblijf in Kenia heb ik een belofte gedaan aan de geweldige kinderen van het weeshuis 'Heart Children's Home': 'Like the song we listened so much, you're always in my mind!' Het resultaat van deze belofte is op deze blog te vinden in de vorm van zelfgemaakte armbandjes. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeautje, iemand blij wil maken met een persoonlijke verrassing of gewoon jezelf eens wil trakteren: alles kan! En zit jouw perfecte armband er nu net niet bij: hakuna matata! Tips, ideeën en wensen zijn van harte welkom! De helft van de opbrengst gaat naar Hearts, die na 7 jaar van huurhuis naar huurhuis rondhoppen nu eindelijk een eigen stekkie hoopt te kunnen kopen! Dit geeft de armbanden net een extra glans, toch? Shopze & Kwaheri! (tot ziens!)

http://maisha-for-kenya.blogspot.nl/
http://www.facebook.com/#!/maisha.for.kenya

Contributions, Comments & Kudos

Leuk om je blog in het

Leuk om je blog in het magazine terug te zien Chiara! Hoe gaat het met de armbandjes?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Chiara
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.