Mijn World Supporter Song, "Unwell"

Het liedje dat ik wil nomineren is gecovered door Sam Tsui & Kurt Hugo Schneider.

Zij zijn twee jongens uit Amerika, die naast hun studie muzikanten zijn geworden. Ik heb hun de afgelopen jaren op YouTube gevolgd. Ze coveren bekende nummers en geven daar hun eigen draai aan. Ze maken de liedjes persoonlijk. Dit liedje vind ik persoonlijk, omdat ze op een simpele manier de boodschap weten over te brengen.

Over het liedje:
Dit liedje inspireert. Het gaat over hoe mensen zich van binnen voelen en hoe anderen hier op reageren.
Het herinnerde mij om niet te snel te oordelen over hoe andere mensen denken. Vaak als iemand wat minder in zijn/haar vel zit (=unwell) is de beste aanpak om deze persoon wat tijd te geven en goed proberen te luisteren naar hem/haar. Het nummer sluit af met de tekst: 'Stay a while and maybe then you see a different side of me'. Ik nomineer dit liedje om mensen wereldwijd wel eens door een dipje gaan. Belangrijk is dat we er voor elkaar zijn en openstaan voor elkaar.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Fenna_Kooijmans
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.