Vakantiebeurs

Tijdens de vakantiebeurs heb ik samen met Anne Lynn geld ingezameld voor ons project in de filipijnen. We werden ontzettend leuk ontvangen door de mensen van Joho en andere standhouders. Het was duidelijk dat iedereen er zin in had. 'Heeft er iemand ervaring met koffie maken..?' Werd ons gevraagd. En jawel, ik had dat, dus Anne Lynn en ik mochten die dag koffie gaan verkopen. Niet zomaar koffie.. 100% biologische koffie!
De koffie/espresso en vooral de cappuccino's vielen erg in de smaak bij de klanten en vooral ook bij de standhouders die dag. Gedurende de de dag hebben we zo vaak mogelijk ons verhaal gedaan over het project in de filipijnen om zoveel mogelijk geld op te halen. Men was geïnteresseerd, maar het bleek dat mensen soms toch moeite hebben om te doneren in een collectebus. Ze steunen al andere goede doelen, of hebben geen kleingeld op zak.
Het lijkt mij daarom ook goed om na te gaan denken over andere manieren van geld inzamelen. Deze dag was erg goed om mensen die in hetzelfde circuit zitten te ontmoeten en om ideeen uit te wisselen, maar in het vervolg zou ik toch meer geld in willen zamelen.
Morgen ga ik de rest van de groep ontmoeten en zullen dingen nog duidelijker worden. Misschien een goed moment om alvast te brainstormen over andere manieren van geld inzamelen...? ;)

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of jessicamulder123
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.