Gebruik je roots!

Beste mensen,

Om mijn bezoek aan Kenia, het Wereldsupporterproject en vooral de Millenniumdoelen meer exposure te geven ben ik van plan om in de maand mei bij zowel mijn middelbare school als basisschool langs te gaan. Ik wil tijdens beide bezoeken een filmpje laten zien, een quiz houden met vragen over de milleniumdoelen en daarnaast samen brainstormen over de mogelijkheden voor de leerlingen om zelf ook met de millenniumdoelen aan de slag te gaan. Wellicht dat het zelfs lukt om enkele leerlingen te enthousiasmeren om zich ook aan te melden als wereldsupporter! Ik houd jullie op de hoogte van mijn vorderingen en jullie krijgen uiteraard een uitgebreid verslag te lezen over de middagen op de scholen!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of koenderks
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
4
Selected Categories