HZG Flashmob Grote markt !

Voor held zonder geweld festival, was er een flashmob op het grote markt in Den Haag. De bedoeling van deze flashmob was natuurlijk weer aandacht vragen voor huiselijk geweld, maar ook om hzg festival te promoten. Tijdens deze flashmob heb ik gepraat met mensen die geïnteresseerd waren in het project van Filipijnen. Helaas had ik op deze dag geen succes met het ophalen van geld, maar heb het hoop niet opgegeven! Wel leuk om te horen wat andere van het project vinden. Over het algemeen waren de reacties positief !

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Syea01
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.