Held zonder Geweld !

Op 31-11 ben ik met een aantal mensen op het festival held zonder geweld gaan fundrasien ! Het festival stond inteken van huiselijk geweld . Hier hebben beginnende artisten opgetreden die direct of in-direct te maken hebben gehad met huiselijk geweld. Ik was aanwezig met een kleine groepje op geld op te halen voor ons project in de Filipijnen. Helaas hebben wij toen niet heel veel geld opgehaald omdat de doelgroep van het festival vooral jongeren waren. Maar ze hebben toch wel in deze moeilijke tijd hun steun aan ons doel laten merken. Want alle kleine beetjes helpen !

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Syea01
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
8
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.