Mijn Wereldsupporter song

De ultieme song die ik vind passen bij Wereldsupporter is 'Earth' van Michael Jackson. Hierin zingt hij over de negatieve toestanden waarin de aarde verkeert. Als je de clip en de tekst erbij neemt ga je beseffen wat voor levendige wereld wij eigenlijk hebben. Hij heeft het over een 'weeping earth' en dan met name gericht op de natuur die wij vernietigen door menselijke handelingen. Nou denk ik niet alleen aan de vernietigende natuur die door ons ontstaat op deze wereldbol, maar vooral aan de ongelijkheden op aarde. Ongelijkheden in cultuur, bestuur, economie, rijkdom, voedsel, onderwijs en onderdak. Nou is er vaak bij deze situaties niets aan te doen. Het is er eenmaal. Maar toch zeg ik; blijf altijd scherp om je heen kijken on this earth...[httppublic://blog/earth_0.jpgwww.youtube.com/watch?v=S7z_w83fSjM]

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Janica_Bonestroo
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
20
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.