Mijn World Supporter Song, een mooie cover van Rihanna!

Mijn Worldsupporter Song for sure!! Het liedje 'We Found Love' van Rihanna gecovered door Lindsey Stirling met haar viool, aangevuld door Keniaanse muziek en zang. (inclusief Swahili!) Het liedje wordt extra mooi door het filmpje erbij, opgenomen in Kenia.
Ik ben zelf net terug van 3 maanden Kenia en herken de gastvrijheid, blijheid en dankbaarheid van de Kenianen in dit filmpje. Ik vind het zo mooi om te zien hoe gastvrij je onthaalt wordt. Je wordt behandeld als een VIP. Iedereen is altijd blij om je te zien en ze laten dit dan ook duidelijk merken. Hun dank is groot voor je komst en cadeaus die je hebt meegebracht. Deze 3 dingen geven Kenia een charme die in de Westerse wereld helaas al lang verdwenen is. In dit filmpje worden deze 3 dingen heel mooi weergegeven, en in combinatie met de muziek en zang erbij zorgt het ervoor dat ik er tranen van in mijn ogen kreeg. Daarom is dit filmpje dé Worldsupporter Song, nakupenda Kenya!

Contributions, Comments & Kudos

Als ik dit zo zie, kan ik

Als ik dit zo zie, kan ik echt niet wachten om naar Kenia te gaan!!!

Gaaf hea, ik krijg er iedere

Gaaf hea, ik krijg er iedere keer weer tranen van in mn ogen door alle mooie herrinneringen, lieve mensen en het prachtige land!! Jij gaat binnenkort naar Kenia?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Chiara
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
7 2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.