Eerste voorbereidingsdag, en meer

Hallo allemaal,

Zaterdag heb ik mijn eerste voorbereidingsdag gehad. In totaal gaan we er twee hebben. Tijdens deze voorbereidingsdagen leren we over Uganda, leren we elkaar kennen en leren we wat we kunnen verwachten. Zaterdag hebben we bijvoorbeeld een presentatie voor de ouders en onszelf gemaakt over Uganda. Ik deed mijn presentatie met Iris, Yoeri en Martijn en het ging over de Geologie van Uganda. Hierbij moet je denken aan het klimaat, de omliggende landen en de flora en fauna. Wisten jullie bijvoorbeeld dat het gemiddeld 240 onweert in Kampala, de hoofdstad van Uganda? Ik niet tenminste.

Ondertussen heb ik ook nog geprobeerd wat geld op te halen. Veel geld wat ik heb opgehaald komt ook van de sponsorbrief. Deze heb ik naar familie en vrienden gestuurd met de hoop dat zij zouden doneren. Hiermee heb ik een aardig centje opgehaald, dit komt ook omdat mijn lieve oma mij 75 euro heeft gedoneerd! Dat telt aan!

Vrijdag gaan Iris, Yoeri en ik naar onze basisschool om daar wat dingen af te spreken om geld op te halen. We hopen dat we aardig wat dingen kunnen doen en daarmee onze reis zo veel mogelijk te financieren.

Ik vind het wel weer genoeg voor deze blog. Het duurt nog 3 maanden voordat we in Uganda zijn dus heb nog tijd zat voor meer blogs.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Sander-vd-Gulik
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Selected Categories