eerste 2weken vrijwilligersprojecten/charity at hospital of traditional medicine

Een uitstapje in het weekend gemaakt naar een luxe zwembad: Natuurlijk niet geslapen: 1nacht kost in dit hotel 150$, vooral rijke oude fransen verblijven in dit resort. Voor mij als backpacker en vraag: waarom dit dure hotel?

 Charity hospital: Aan een jonge jongen en twee oudere mannen engelse les gegeven. Zij hebben plezier in de lessen, al weten ze aan het eind van de les er nog weinig van.  Vragen  stellen in het Engels vinden zij het leukst. We hebben geholpen met groenten snijden (dit moet op een speciale manier met een lang mes).In Charity hospital worden traditionele medicijnen gebruikt. In het ziekenhuis zitten mensen met een psychische beperking. Zij worden behandeld met kruiden en gezonde voeding.

Ik help met rijst uitdelen, kan nu tot 3 tellen in het vietnamees. 

Ik stond versteld hoeveel antibiotica de regulier opgeleide dokter in Can tho voorschrijft aan hun patienten. ik ben voor een oorontsteking naar de dokter geweest en kreeg een grote zak met medicijnen voorgeschreven. antibioticum, pijnstillers, prednison en iets onduidelijks.Maar!:) de prijs was heel  totaal 16€.lekker goedkoop....ha ha.

 

 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Mikal
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
7
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.