eerste 2weken vrijwilligersprojecten/kindergarten en de atlas school

Je moet niet opkijken van de vele insecten en hagedissen en van wat ze in het eten stoppen. Slang, kikker en hond. 

De rijke mensen die ruim geld te besteden hebben brengen hun kinderen naar engelse les en de kinderdagopvang.

Kindergarten en de atlas school: kinderen leren net hun eerste woordjes, zingen liedjes hoofd, schouders, knie en tenen, leren het alfabet in het engels. Leuk vinden ze het om als ik een kaart met een voorwerp in de lucht houdt het voorwerp te raden of omste beurt een gekleurd blok uit het midden te pakken of letter. Natuurlijk is er ook tijd om te spelen en te tekenen.

Bij de kindergarten moet je niet vreemt opkijken als een kind op de grond plast (ze zijn nog niet helemaal zindelijk, maar de verzorgsters vinden het overbodig om een luier bij hun  aan te trekken).

 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Mikal
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.