Hoeveel bereik jij?

Het is grappig hoe je onbewust zoveel mensen bereikt met wat jij in je leven doet. Naast het feit dat ik actief ben op social media, heb ik natuurlijk ook een social leven. Hoe vaak ik wel niet heb verteld aan wie dan ook; mensen op het werk, vreemden op mijn feestje, mensen in de winkel en noem zo maar op, waar ik mee bezig ben geweest in Indonesie! Ik heb natuurlijk naast mijn vrijwilligerswerk ook een reis gemaakt...maar telkens als ik mijn kans krijg om dingen te vertellen over mijn reis in Azie, strand ik toch telkens bij mijn vrijwilligerswerk. Dit was namelijk een belevenis die ik graag deel omdat het zoveel voor mij betekend heeft als persoon! 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Noelle
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories