Sponsorloop

In mijn vorige blog was te lezen dat ik twee ideeën had om geld in te zamelen op twee verschillende scholen: een middelbare school en een basisschool. Op de middelbare school is elk jaar een actie voor het goede doel. Dit doel verschilt altijd, dus ik heb laten weten dat het weeshuis in Zimbabwe erg blij zou zijn met deze donatie. Dit idee heb ik verder toegelicht bij de leerlingenraad (zie agenda). 

Op de basisschool had ik graag een sponsorloop willen organiseren. Helaas kreeg ik het bericht dat er al elk jaar een sponsorloop wordt georganiseerd waarbij het geld gaat naar het kankerfons. Dit is elk jaar hetzelfde. Twee sponsorlopen per jaar is iets te veel van het goede, maar de school staat zeker open voor een ander idee om geld mee in te zamelen. Ik ben er zelf nog niet over uit, hoe ik dat kan gaan doen. Ik dacht aan een loterij, maar daar heb je natuurlijk een prijs voor nodig. Die prijs moet niet te veel kosten, want je moet er winst mee zien te maken. Wat deze prijs kan zijn, weet ik nog niet. 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of maaikevvliet8195
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.