na de reis

Hallo wereldsupporters,

Sinds ik weer in nederland ben kijk ik anders tegen dingen aan! Ik ben blijer met wat ik heb, ik let meer op de dingen die ik eet, de dingen die ik weggooi en ik geniet meer van de kleine dingetjes. Ik denk dat dit laatste vooral komt omdat ik zag dat de kinderen in Zuid-Afrika super blij en gelukkig waren met veel minder dan wij hebben, terwijl wij juist vaak zeuren over hoe zwaar alles is! Dit deed ik vroeger ooit, maar nu kijk ik er wel anders tegen aan!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of felixlommerse
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.