Wat ga ik binnenkort doen en wat heb ik al gedaan om mijn ervaring te delen?

hoi,

Om te beginnen, heb ik heel veel mensen verteld over hoe ik de reis vond. Ik heb verteld over wat we hebben gedaan en wat ik leuk en bijzonder vond (of misschien wel wat minder leuk).

Verder ga ik voor de 1e en 2e klassen van mijn school, een presentatie houden over onze reis. In die presentatie willen we ze motiveren en vermaken. We hopen dat zij misschien ook wel zo'n reis gaan maken.

groetjes Sterre

 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of sterrewestra
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.