Ben ik nu veranderd?

De reis naar zuid-afrika heeft best veel met me gedaan.

Ik vond het heel heftig en bijzonder om te zien hoe kinderen van mijn leeftijd zo'n ander leven leiden dan ik.

Ze zijn blij met de kleinste dingen, die ik als 'normaal' beschouw.

Ik vond het heel jammer dat we geen spullen mochten uitdelen, want dat had ik graag gedaan.

Nu ik weer in Nederland ben, vind ik het leuk en belangrijk om mijn ervaring met veel mensen te delen, in de hoop dat andere mensen ook zoiets gaan doen.

 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of sterrewestra
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.