~ dag 16 ~ bomen klimmen/zwemmen ~

Vandaag konden we lekker uitslapen, naja als je bijna elke dag 7:8 uur uit moet wordt je automatisch rond die tijd wakker en kan ik niet echt door slapen. Ik ben er dus 9 uur ongeveer uit gegaan en ontbeten. 3 keer raden wat we kregen.. Broodje met ei!! Woe nou dat hadden we deze vakantie nog niet gehad hoor! Zo de knetter hè. Maar het neemt niet weg dat ik goed heb gegeten hoor ;) daarna hebben we nog best rustig gedaan tot we met de taxi naar een plaats gingen waar we een klein stukje door het bos hebben gelopen en daarna over wankelende bruggetjes die tot 100 meter boven de grond bungelden. Als dit in Nederland was zou ik het niet eng vinden. Maar hier in Ghana weet ik niet hoevaak die dingen gecontroleerd worden en je liep met z’n 20e over 1 brug. Waar je op stond is een hele lange ladder met een houten plak er op. Ik was zoooo ontzettend bang dat dat ding zou breken! Maar ik heb het overleeft. Toen we onderweg terug waren kwamen er op een gegeven moment een groep leger (denk ik) mensen tegen. Die aan het zingen, klappen, tikken en fluiten waren. Ik heb het filmpje op Facebook staan. Man wat heb ik hier van genoten!! Echt ontzettend gaaf! Daarna weer met de taxi naar huis gegaan en lekker gezwommen. Nog even naar m’n vriend gebeld omdat hij vandaag jarig is :). Daarna heerlijk gegeten en gezeten en niet veel later lekker naar bed gegaan. Zometeen maar gaan slapen :)

Follow the author: Sophytempel@live.nl
More contributions of WorldSupporter author: Sophytempel@live.nl
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]