~ nog 4 dagen ~

Vandaag ben ik weer heerlijk op de zorgboerderij aan het werk. Een deel van de ouderen zijn nu aan het rusten, een andere deel is het skûtsjesilen aan het kijken en de rest is lekker buiten bij de dieren. Om 4 uur zit het er al weer op en wordt iedereen met de taxi opgehaald en thuis gebracht.
Morgen is de laatste dag dat ik moet werken voordat ik naar Ghana ga.

Ik hoop dat alles in 1 koffer past zodat ik niet 2 hele koffers mee hoef te nemen, maar aangezien er nog veel in moet….

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Sophytempel@live.nl
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd