~ nog 9 dagen ~

Vandaag ging 8 uur mijn wekkertje al om te werken. Ik werk op de zorgboerderij van mijn moeder genaamd ”BoerenBlij”. Het was\is een hele mooie dag en heb lekker gewerkt. Ik heb nu een lekker muziekje op en ben vanaf 5 uur bezig dingen te regelen voor Ghana, zoals: mijn pinpas van alleen binnen Europa pinnen naar over de gehele wereld kunnen pinnen omzetten, een boodschappenlijstje maken, bezig met de vrijwilligerssubsidie en nog een aantal dingen.

We vertrekken over 9 dagen en ik kijk er super erg naar uit!!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Sophytempel@live.nl
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
5
Selected Categories
Promotions
logo JoHo Insurances

Sta jij op het punt om je emigratie droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.