De meeste dromen zijn bedrog

Bijna elke nacht droom ik dat ik weer terug in zanzibar ben, het lijkt zo echt. Ik zie de mensen weer, de bungalows, de tafel, het eten, de zee, de stranden, m'n kinderen en scholen. Zelfs nadat ik nu al meer dan 5 maanden terug in Nederland ben mis ik het nog steeds zo ontzettend erg. Het liefst spring ik vandaag nog op het vliegtuig terug.

Ik ben de laatste tijd erg intensief bezig met mijn project. Ik schrijf stukjes, m'n aanvraag van de ziekenfondsbode die is goedgekeuerd, de donatiebrief die ik heb gemaakt en rondgestuurd en ik kijk nog elke dag op de Zanzibar facebook. 
Ook krijg ik nog bijna elke dag berichtjes van m'n studenten; 'I miss you teacher, god bless your life'.
Dit zijn natuurlijk de grootste redenenen waardoor het 's nachts ook door m'n hoofd blijft spoken, maar oh wat is het naar om elke keer wakker te worden en te beseffen dat het maar een droom was.

Ik ben stiekem ook aan het kijken naar goedkope vluchten, in de hoop dat ik binnenkort nog een keertje terug kan. Om alles te zien, m'n opgehaalde geld te brengen en nog een keer genieten van alles. 

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of chanelstokje
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.