Week 7

Haaii Allemaal,

Daar ben ik weer! Met me gezellige praatje. De 2de week reizen zit er al weer op! Dat betekend dat over anderhalve week de pret al weer voorbij is helaas! Maargoed we hebben nog heel wat leuke dingen op de planning staan dus dat word nog vol op geniet natuurlijk!

Maandag:

Vandaag werden we wakker in Knysna na een heerlijke nacht slapen want dat was wel weer nodig na de Bungyjump. Maargoed eerst lekker ontbeten en toen zijn we naar de stad gegaan om fietsen te gaan huren. Met de fiets zijn we door Knysna gefietst en daarna zijn we de berg op naar een prachtig uitzicht gefietst, met het zweet overal kwamen we daar aan. Maar het uitzicht was prachtig en moesten daar even bijkomen. Maar de terug weg was natuurlijk super! Daarna zijn we lekker even wezen lunchen bij de waterfront de haven van Knysna. Daarna hebben we de fietsen terug gebracht en hebben we ons even opgefrist in de hostel. Daarna zijn we weer naar de haven gegaan om een boottocht te doen met zonsondergang. We deden dit met nog 2 andere Nederlandse meiden. Het was erg gezellig alleen de boottocht viel erg tegen, en de zonsondergang was achter de berg haha. Maargoed als het maar gezellig is. Daarna zijn we met zijn 2e bij JJ’s wezen eten. En wat was het goed daar! Heerlijk gegeten en een heerlijke Afrikaans wijn gedronken, er werd voor ons gezongen en we mochten een fles versieren voor in het plafond! Was een erg leuke dag!

Dinsdag:

In de ochtend hebben we heerlijk genoten van het zonnetje en zijn we nog even wat winkels wezen kijken in Knysna. Daarna kwam de bus om een uurtje of 1 en zijn we vertrokken naar Wilderness. Hier kwamen we in een super leuk hostel met een prachtig uitzicht. En hebben we smiddag’s lekker in onze bikini genoten van het zonnetje en hebben even beach volleybal gedaan. Daarna hebben we lekker gegeten en s’avonds genoten van het eten en van de live muziek.

Woensdag:

We zijn al vroeg opgestaan om te gaan kanoën. Dus om 9 uur zaten we in de kano op weg naar de waterval. We zijn door een prachtig gebied gekanood. Toen kwamen we aan bij de aanleg plaats en moesten we ongeveer 3 kwartier lopen om bij de watervallen te komen. Daar aangekomen hebben we lekker even een appeltje gegeten en genoten van de waterval! Daarna zijn we weer 3 kwartier terug gelopen en gingen we weer terug met de kano. Het was een erg mooie tocht we moesten wel een beetje door peddelen omdat we weer op tijd terug moesten zijn voor de Bazz bus. Dus daarna nog even snel gegeten en de spullen ingepakt en we zijn weer in de bus gesprongen naar de volgende plaats. Dit keer gingen we naar George. Hier kwamen we aan in een super de luxe hostel met eigen kamer en badkamer! Ideaal om lekker een paar daagjes bij te komen. Dus smiddags hebben we even boodschapjes gedaan om savonds lekker beetje te koken en daarna lekker even te skypen met thuis.

Donderdag:

Helaas is er vandaag de hele dag regen voorspeld dus willen we lekker een dagje chillen, foto’s uitzoeken, lezen enz. Dus we zijn lekker in de huiskamer geploft en hebben lekker de hele dag niets gedaan. Helaas was te luxe niet helemaal te vertrouwen en is deze dag helaas me geld gestolen L. Maargoed daar kan ik helaas niets mee doen. Savonds zijn we uit eten geweest en zijn we op tijd gaan slapen.

Vrijdag:

Vandaag hebben we een dagtrip naar Outshoorn gedaan. Een plaatsje dicht bij George. Het weer is weer bij getrokken en het is vandaag ongeveer 30 graden geweest. Als eerst zijn we bij de Cango Gaves geweest. Hier hebben we een super gave trip gedaan. We zijn in de grotten geweest. Hier moesten we tussen kieren en spleten door van soms maar 27cm het was echt heel erg smal en sommige mensen paste er soms niet eens door. Maar het was erg mooi van binnen met een super leuke gids die er veel over wist te vertellen en ons door de spleten en kieren door loosde. Het was een trip van ongeveer 2 uur. Daarna zijn we naar de struisvogel farm geweest. Hier kregen we uitleg over de struisvogels. Daarna mochten we bij een struisvogel op de foto en aaien en aanraken. Toen de rondleiding klaar was mochten we struisvogel rijden. Dus ik heb een rondje gemaakt op een struisvogel. Dat was echt super grappig en ging echt super snel! Het was een erg leuke dag. Outshoorn is een erg mooi plaatsje met hele mooie bergen erom heen. Dus we hebben ook genoten van alles om ons heen!

Zaterdag:

Vandaag ging de wekker weer vroeg want we gingen op survival tocht. Om 8 uur werden we opgehaald om naar de plek van bestemming te gaan. Ergens in de bergen gingen we van start. Eerst hebben we een heel stuk gelopen door de bergen en door de boesboes, en met de boes boes bedoel ik echt boes boes. Door de takken en struiken en glibberige afdalingen. (je wil ook niet weten hoe me kleding er uit zag na afloop). Toen kwamen we aan bij de rivier, dit waren vooral rotsblokken en watervallen. Hier kregen we een wetsuit aan, zwemvest, helm en onze schoenen. Toen gingen we het water in. Hier moesten we zwemmen, klimmen, klauteren, springen, vallen, opstaan, abseilen enz. Het was echt heel gaaf om te doen. We hebben geabseild door een waterval heen, de rotsen waren prachtig om te zien. Het was alleen wel heeeel erg vermoeiend en zwaar. De stroming van het water is sterk, het was super koud en de rotsen glibberig. Toen we al het water hadden doorstaan moesten we nog een stuk de berg op lopen en kwamen we eindelijk weer aan bij de auto. We waren allemaal gesloopt. Daarna zijn we snel terug gegaan naar de hostel om de douche en de spullen te pakken en zijn we weer met de bus naar de volgende plaats gegaan. Naar Mosselbay. Hier hebben we onze spullen uitgestald en zijn we lekker even op bed geploft want we waren dood op. Savonds nog even uit eten geweest en naar de zee gelopen. Terug in de hostel hebben we nog even wat spelletjes gedaan. En daarna zijn we lekker gaan slapen.

Zondag:

We werden al vroeg wakker van een auto die ergens tegen aan botste en een kerkdienst die heel veel geluid maakte. Daar ging onze uitslaap ochtend. We werden allebei wakker met giga spierpijn, op plekken waarvan ik niet wist dat je daar spierpijn kon hebben. Dus we hebben ons het bed uit gehesen en zijn lekker gaan ontbijten. Het ontbijtje maakte alles weer goed want dat was echt super in dit hostel. Helaas is er vandaag weer de hele dag regen voorspeld dus mooi even te tijd om bij te komen van gister en de blog te schrijven. Dus bij deze ;).

Zo week 7 zit er al weer op! Ik geniet nog steeds van elke dag en de tijd gaat veel te snel. Maar stiekem word het ook wel weer tijd om iedereen thuis weer een knuffel te geven. Maar eerst nog even genieten van het leventje hier! Tot snel!!

Lieve groetjes van mij! 

Follow the author: croos
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: croos
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]