anderen inspireren

Het is altijd leuk om de ervaringen die je hebt meegemaakt te delen met je vrienden. wat zij er verder mee doen weet je niet. laatst kwam er een vriendinnetje naar me toe om te vragen hoe ik het allemaal geregeld had en wat je allemaal nodig hebt om op reis te gaan. Ik beantwoorde haar vraag en vroeg waarom ze dit allemaal wou weten. ze zij dat zij de komende 2 maanden ook ontwikkelingshulp ging doen omdat ze veel verhalen had gehoord van mij. 

het is super leuk om te horen dat je anderen zonder dat je dit als direct doel hebt te inspireren. 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of larahellendoorn
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.