klaar voor afrika!

wauw over 2 maanden zit ik gewoon in oeganda! de reis word geweldig! we gaan zoveel dingen doen voor de mensen! bijvoorbeeld ovens bouwen, kinderen een sportdag geven! we gaan voetballen tegen een voetbalteam, oja we gaan moeders een vrije dag geven wij nemen dan hun taken over! we gaan ook nog op safari kortom geweldig!

 

we hebbben de vliegticket al betaald ik heb de spullen al voor elkaar.

ik heb super veel kriebels in mijn buik ook omdat ik nog nooit gevlogen heb!

dit word de reis van me leven!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of LisetteVelhuysen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories