We gaan door!

Na mijn avontuur in Brazilie heb ik besloten om me volgend jaar aan te sluiten bij de groep Worldmappers die naar Malawi gaan. Afrika heeft mij altijd al getrokken en ik zou ook graag daar kennis maken met de bevolking en helpen bij de lopende projecten. Nu moet ik dit jaar ook eindexamen doen voor HAVO dus qua tijd om acties te voeren en zo is het allemaal wat lastiger. Mijn moeder helpt mij daar gelukkig bij. Zo gaan we door met het verkopen van fudge en cake en gaan wij met spullen staan op een grote Vlooienmarkt in Amsterdam (de IJhallen). De eerste order voor fudge heb ik al binnen. Het betreft een Sinterklaas cadeautje voor bejaarden in Mijdrecht (is nog geheim) ... eind november ga ik de zakjes afleveren bij de meneer die hier over gaat. Waarschijnlijk wil hij dan ook voor een groepje mensen zakjes bestellen voor in hun kerstpakket. Echt een superstart dus voor mijn volgende project :). Ik hou jullie op de hoogte!

Groetjes,

Myrthe

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of myrthemellanie
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories