nog 2 maanden!!

Yeah vandaag duurt het nog precies 2 maanden voordat ik in het vliegtuig naar Uganda zit, om precies te zijn 61 dagen.... ik kan nu echt gaan aftellen!

Ben inmiddels druk met verzekeringen, vaccinaties, rugzak en het laatste geld aan het verdienen. De afgelopen zomer heb ik wekelijks auto's gewassen en planten bij de deur verkocht. Deze planten mocht ik bij mijn moeder uit de tuin halen en heb ik in potjes gezet en gezellig op een tafel bij de deur uitgestald. Jampotje er bij waar de mensen zelf hun geld in konden doen.

Komende donderdag hebben we weer een bijeenkomst met onze gezellige groep waarbij we onder het genot van soep met brood onze plannen door nemen.

Ik ben benieuwd want een gedeelte van onze groep gaat zijn/ haar presentatie houden over Uganda. Leuk om te zien en er meteen iets van te leren.

Overmorgen ga ik bij de gemeente langs om mijn paspoort te regelen, niet lachen voor de foto dus!

Al mijn loon en mijn stagevergoedingen zet ik op zij voor deze reis, dit valt me echt nog niet mee maar ik weet; het is voor een reuze goed doel! Ik ga een geweldige reis maken, de ervaring van mijn leven. 

Een beetje spannend is het natuurlijk ook, ik weet niet precies wat ik mij erbij voor moet stellen en ook de verhalen over de Ebola en Marburg virus helpen niet echt mee. Gelukkig lijkt het goed te gaan en is Uganda vrij van deze nare ziekten. Ik heb van tevoren het ministerie van buitenlandse zaken en de ambassade in Uganda gebeld om te informeren naar de situatie daar. De mensen waren erg vriendelijk en behulpzaam, weer wat geleerd, gewoon bellen dus!

Ik ga verder met mijn voorbereidingen en heb er super veel zin!

Liefs Demi

Image
Follow the author: demiveldkamp
More contributions of WorldSupporter author: demiveldkamp
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]