nu

Ik vind het heel fijn dat ik nog een kans krijg om mijn worldsupporter bij te houden. Ik zal vanaf nu regelmatig een blog bijhouden om jullie op de hoogte te houden. Ik denk nog vaak terug aan mijn reis en wat ik daar gedaan heb, maar ook wat de reis voor mij gedaan heeft. Ik help nu vaker vrijwillig mee met dingen in mijn omgeving, zoals op school en op mijn hockeyclub. Maar ik probeer ik mensen te blijven inspireren met mijn verhalen. Ik heb al van veel mensen gehoord 'o wat leuk dat ga ik ook echt doen!'.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of robinversteegden
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.