Bijna alweer 3 maander terug!

Ik ben alweer zon lange tijd terug maar het is nogsteeds onwerkelijk. Als ik foto's of filmpjes van Malawi kijk herken ik alles wel, maar het lijkt niet alsof ik daar echt heb gelopen! Ik ben supertrots op wat ik heb gedaan en ik ga zeker een keer terug! Ik ben trots dat ik nu mijn sectorwerkstuk daarover doe. Het is een heel erg belangrijk onderdeel voor school, maar dat is het ook voor mij :)

Ik kan niet wachten om bijna weer op het vliegtuig te stappen! Ik heb daar zoveel geleerd en gedaan! Een tijd om nooit te vregeten!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: SigridBieber0103
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
473