Hygiëne

https://lh3.googleusercontent.com/N2EXiSzw6RSx-dTfHB7ovrnzB_b7NhAUj73vF94WXcwt2rKmNJzbejYHYo0Cq_I75mQBAA=w743-h651 (Ik kon helaas geen foto uploaden)

Hygiëne is in Malawi niet zo geweldig. Mensen graven gaten, bouwen er een hutje op en gebruiken het als toilet. En later bouwen ze gewoon weer een nieuw toilet. Ook graven ze gewoon gaten voor al het afval wat ze hebben en graven ze hem dicht als het vol is. Verder zijn er ook grote hoeveelheden vuilnis aan de kant van de weg.

De kuilen, hoewel simpel te maken, kunnen niet door iedereen gemaakt worden. Sommige mensen zijn gewoon niet instaat zo’n kuil te graven. Daarom hebben wij met onze groep geholpen zowel toiletten als vuilnisgaten te maken. We supportte de wereld door te helpen aan hygiëne.

 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of jeverink
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.