Tips voor een wereldreis
het is natuurlijk geweldig om vrijwilligerswerk te gaan doen in een ontwikkelingsland, maar er komt erg veel bij kijken. hier een aantal tips om goed voorbereid op reis te gaan:
- zorg dat je een goede tas meeneemt, waar genoeg vakken in zit zodat je belangrijke spullen zoals paspoort enzovoort veilig kan opbergen en niet kwijtraakt.
- zorg dat je niet te veel spullen meeneemt, alleen het hoognodige. je moet vaak met al je spullen op pad, dan is het niet handig als je tas heel zwaar is.
- probeer zo veel mogelijk open te staan voor andere gelofen/culturen, vaak ga je naar een land met andere normen en waarden. probeer hier zoveel mogelijk open voor te staan en ook hun cultuur te accepteren. 
- ben er ook op voorbereid dat het niet altijd zo loopt als het hoort, de planning in Nederland is heel strikt. dit is meestal niet in het land waar jij heengaat. als je houdt van strakke planning, probeer dit dan iets los te laten.
- en de belangrijkste tip: GENIET ERVAN! dit maak je niet elke dag mee, dus vooral van elk moment genieten.
 
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
More from Karlijnstokkers
Blog of Karlijnstokkers
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.