Website en presentatie Vrijwillig Wereldwijd

Meteen maar een blog erbij!! Een paar weken geleden ben ik benadert door Vrijwillig Wereldwijd of ik een stukje wilde schrijven voor hun nieuwe website. Nu is deze website een paar dagen geleden online gegaan!! En ja, mijn ervaring staat er ook bij. Ik zal de link snel op één van mijn blogs plaatsen..

Verder ben ik twee weken geleden gevraagd of ik 12 december een presentatie wil geven voor de nieuwe vrijwilligers die naar Vietnam vertrekken. Hier ben ik erg enthousiast over want ik wil me erg graag inzetten voor de organisatie en mijn ervaringen met deze mensen delen! 12 december zal ik dus een presentatie geven in Dordrecht voor Vrijwillig Wereldwijd :) 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Erica van der Sluis
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.