Website en presentatie Vrijwillig Wereldwijd

Meteen maar een blog erbij!! Een paar weken geleden ben ik benadert door Vrijwillig Wereldwijd of ik een stukje wilde schrijven voor hun nieuwe website. Nu is deze website een paar dagen geleden online gegaan!! En ja, mijn ervaring staat er ook bij. Ik zal de link snel op één van mijn blogs plaatsen..

Verder ben ik twee weken geleden gevraagd of ik 12 december een presentatie wil geven voor de nieuwe vrijwilligers die naar Vietnam vertrekken. Hier ben ik erg enthousiast over want ik wil me erg graag inzetten voor de organisatie en mijn ervaringen met deze mensen delen! 12 december zal ik dus een presentatie geven in Dordrecht voor Vrijwillig Wereldwijd :) 

Follow the author: Erica van der Sluis
More contributions of WorldSupporter author: Erica van der Sluis
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]