Rennen voor leven

"Rennen voor leven"

Op 2 november (vandaag) hebben 5 nederlanders de NYC Marathon gelopen met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Amnesty International. Amnesty komt op voor de rechten van de mens, in alle landen. Dit doen ze door loopacties, protesten, schrijfacties en lobbyen

De 5 mannen hopen door de marathon te lopen zoveel mogelijk geld op te halen voor deze organisatie. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen in de wereld dat krijgen en mogen waar ze recht op hebben. 1 iemand loopt zelfs op blote voeten. Om aandacht te vragen voor de mensen die uit syrië en irak op blote voeten moeten vluchten voor hun leven. 

De rechten en vrijheid van een mens zijn ongeveer de belangrijkste dingen die een mens kan hebben. De dingen waarvoor je strijdt en de dingen die je nodig hebt om jezelf te ontplooien en het leven te leiden zoals jij dat zelf wil. 

https://www.amnesty.nl/steun-onze-lopers-tijdens-de-nyc-marathon

 

Contributions, Comments & Kudos

Jeetje! De marathon op blote

Jeetje! De marathon op blote voeten om daarvoor aandacht te trekken. Bijzonder om aan mezelf te merken dat ik dan meteen denkt is dat wel verstandig? Terwijl ik daarover (nog) nooit had nagedacht bij de mensen die vluchten...

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of eefjekt
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
6 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.