Hoe het nu gaat

Vorige week iedere dag bij de Kidz Active school geweest. Met de kinderen gezongen en gespeeld. Op maandag en woensdag ben ik mee geweest naar de bibliotheek hier niet zo ver vandaan. Kinderen uit die beurt kunnen daar heengaan na schooltijd om boeken te lezen of spelletjes te spelen of te puzzelen. Ook is daar een lerares die hun in het Engels lesgeeft. Woensdag hadden we kleurplaten meegenomen en hebben we met de kinderen gekleurd wat ze heel erg leuk vonden. De kleurplaten waren ook zo op. Al de kinderen kwamen nadien trots hun kleurplaten laten zien.

Vrijdag zijn we met een trotro (een klein busje waar heel veel mensen in gaan) naar hand in hand gereisd. Dit is een stichting die is opgezet door Nederlanders. Hier wonen kinderen en mensen die gehandicapt zijn en zijn verstoten door hun familie. Erg indrukwekkend om te zien hoe die mensen bij hand in hand leven en ik heb dan ook heel veel respect voor hun. Zaterdag werden we opgehaald met een taxi en zijn we naar de apen geweest. Een hele mooie ervaring! Eerst gingen we in een klein dorpje tussen de bossen nootjes kopen en daarna gingen we het bos in om de apen vervolgens te voeren. De apen zijn daar zo aan mensen gewend dat ze sochtends over alle daken heen rennen en overdag aan de rand van het dorpje rondlopen. Nadat we de apen gevoerd hadden bracht de taxi chauffeur ons naar een grote waterval wat erg mooi was! Zondag (vandaag dus) zijn we weer met een trotro busje terug gereisd naar Tamale.

Follow the author: manondekool
More contributions of WorldSupporter author: manondekool
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

hee Manon Leuk om te lezen

hee Manon Leuk om te lezen wat je allemaal doet en hoe het gaat.Het lijkt echt of je al heel lang weg bent.Hier gaat alles zn gangetje gewoon :) wat ga je deze week allemaal nog doen ?Liefs van ons allemaal..

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1