Kinderen laten lachen

In deze foto zie je goed dat een vrouw die aan het spelen is met een negerkindje. En dit soort dingen zijn heel goed voor deze kinderen. Want de ouders hebben niet altijd tij d om met hun kinderen te spelen, omdat ze weinig geld hebben, en dus veel moeten werken. Het is dus heel goed wat deze vrouw doet, ze help duidelijk dit kind.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Leuke foto! Een kennis van

Leuke foto! Een kennis van mij zei tegen mij toen ik voor het eerst op reis ging: Je hebt je doel al bereikt als je iedere dag een kind hebt laten lachen. Past mooi bij jouw blog :-)

OF: Op de foto zie je een

OF: Op de foto zie je een kind dat speelt met een blanke vrouw. Dit soort dingen zijn heel goed, want mensen nemen niet altijd de tijd om te spelen, omdat ze vaak veel werken. Het kindje helpt dus duidelijk de vrouw. 
Het is maar hoe we het bekijken. 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Pimratering
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
5 2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.