€1.036,- voor mijn project in Zanzibar

Toen ik in Zanzibar zat heb ik een aanvraag ingediend bij 'De Ziekenfondsbode'. Stichting De Ziekenfondsbode is in 2003 opgericht en steunt kleinschalige projecten. Je kan hier alleen een aanvraag doen als het wordt aangedragen door 1 van de bestuursleden en toevallig kende mijn moeder die. Toen ik te horen heb gekregen dat hij mij wel wilde helpen met een project ben ik natuurlijk gelijk aan de slag gegaan. 

Ik wilde hiermee geld inzamelen voor een fruit- en groente tuin in Jambiani. De reden waarom ik hiervoor geld wilde inzamelen is omdat ik dan zeker weet dat 'mijn' kindjes dan altijd eten hebben. Wij geven ze nu elke ochtend voordat de lessen beginnen pap zodat ze met een gevulde buik aan de lessen beginnen. Maar mocht African Impact om de een of andere reden ooit weggaan uit Jambiani dan hebben ze de groente tuin altijd nog, dat is blijvend! En zo weet ik zeker dat mijn kindjes eten zullen hebben. Ook gaan de local teachers op het landje werken om fruit en groente te verbouwen, zodat zij en iets extra's verdienen en natuurlijk weten hoe het allemaal moet.
Ik heb een aanvraag gedaan voor €1.036,-
Ik vond dit echt een super goed doel en ik was ook zo blij toen ik eindelijk hoorde dat m'n aanvraag is goedgekeurd! 
Een paar weken geleden is het naar het rekeningnummer van The Happy African Foundation overgemaakt en deze week kreeg ik een mailtje vanuit Zanzibar dat ze het geld binnen hebben.

Ondertussen ben ik ook al begonnen met het inzamelen van geld in de hoop totaal rond de €1.500/€2.000,- euro te kunnen doneren, maar hier ben ik nog mee bezig.
Ze hebben in ieder geval alvast een begin en kunnen hiermee hopelijk alvast aan de slag.

 

Dit mailtje kreeg ik van de week binnen.

'Hi Chanel

I have just received a notification from The Happy Africa Foundation that we have received the attached funds from you to use towards building the school here in Jambiani.'

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of chanelstokje
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
9
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.