Terug van weggeweest

Afgelopen vrijdag zijn we weer terug gekomen van een 2,5 week durende reis naar Afrika! Het was werkelijk waar een reis om nooit te vergeten. Nog nooit heb ik het contrast tussen arm en rijk zo dicht bij elkaar gezien. Ondanks dat de mensen daar bijna niks hebben hadden ze toch altijd een lach op hun gezicht. De reis heeft mij duidelijk gemaakt hoe goed we het hier hebben en waardeer ik de kleine dingetjes van thuis. Vanaf deze week zal ik wekelijks een stukje schrijven over mijn belevenissen en zal ik foto's en filmpjes plaatsen.

Tot snel,

liefs Priscilla

Follow the author: priscillaschaap
More contributions of WorldSupporter author: priscillaschaap
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Ik ben benieuwd naar je

Ik ben benieuwd naar je verhalen Priscilla! Ben je in Zuid-Afrika geweest of een ander land? Ik heb zelf gereisd door Zuid-Afrika, Lesotho, Namibië, Botswana en Zimbabwe. En ik heb het meest versteld gestaan van de grote verschillen tussen arm en rijk in Zuid-Afrika. Heel bizar om te zien, te voelen en mee te maken.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1