Het komt steeds dichterbij!!

Het komt steeds dichterbij. Over 83 DAGEN is het dan eindelijk zo ver. Ik ga de reis van mijn leven maken naar Uganda samen met een aantal andere mensen om hier vrijwilligerswerk te doen. Elke dag komt het steeds weer een beetje dichtbij.

Voor de zomervakantie heb ik samen met ( Lisan, Marleen & en Naomi)  in alle klassen van O.B.S. Tellegen in Wijhe presentaties gehouden over onze reis naar Uganda. Elk jaar weer organiseert deze school een pleinfeest waarbij de kinderen geld in zamelen voor een goed doel. Dit jaar waren wij het goede doel en hebben de kinderen heel hard hun best gedaan om zoveel mogelijk geld op te halen. De opbrengst van het eindfeest was dit jaar: 250,- Super veel dus! Hierbij doneert de school ook nog ballonen voor de kinderen in Oeganda.

Verder heb ik heel hard gewerkt aan mijn acties en heb ik bijna het bedrag bij elkaar. In novemeber en december houd ik nog een actie om zo het gehele bedrag bij elkaar te krijgen. Ik heb zojuist al wel mijn ticket betaald. Ik laat jullie zo snel mogelijk weten hoe mijn acties zijn verlopen en bleef zeer zeker bloggen.

 

10502095_10203441388933307_150251983438548830_n

 

 

 

 

 

Image
Follow the author: Cynthia Horstman
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Spannend hoor! Geniet nog van

Spannend hoor! Geniet nog van de voorpret en alvast heel veel plezier. Leuk om te lezen dat je al zo veel geld hebt opgehaald voor je project!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1