Al een week weg!

We zijn met de groep naar een ziekenhuis hier gegaan. Dat was best raar. Een hoop hier is gewoon een stuk slechter en dat realiseer je je dan wel. Ze hebben bijvoorbeeld maar 1 operatie kamer, en de wachtkamers zijn allemaal buiten.

We hebben 2 nachten in een Hostel geslapen. We zijn toen eerst naar een zwembad gegaan. Dat was echt zo lekker! Even rustig aan doen :) Er was die avond 1 zieke. ‘S nachts nog 1… En later die dag was meer dan de helft ziek :( Ik ook :(( We waren die ochtend op safari geweest, wat ben ik blij dat ik in de vroege groep zat. Toen we terugkwamen heb ik namelijk bijna gelijk overgegeven. De safari was echt heel gaaf! We hebben olifanten, apen, waterbokken, pumba’s (van Timon en Pumba), de meest uitgestorven vogel van Afrika (waar ik de naam niet meer van weet :$) en een bizon gezien!

Ik heb die dag 9 keer overgegeven en ik heb last van diarree :( Het is wel grappig, hier is dat een heel gewoon onderwerp geworden haha!

Vandaag (16 augustus) zijn we weer teruggegaan naar Pakachere. We hadden onderweg 1 tussenstop bij hetzelfde ziekenhuis voor de mensen die naar de wc moesten, en de mensen die erg ziek waren hebben een test gehad om te kijken of ze misschien Malaria of een ander virus hadden. Ik heb die test ook moeten doen! :( Ik kreeg op de parkeerplaats al te horen dat het een prikje in je vinger was… Ik begon toen al te huilen! Ik hou absoluut niet van prikken, en dan ook nog een prik die ik nog nooit eerder heb gehad, EN in het buitenland, EN zonder papa of mama! Wat dat betreft ben ik wel een schijtertje hoor haha! Gelukkig heeft iedereen me goed geholpen, en Charlotte R. Ging met me mee om me af te leiden! Na afloop moest ik weer huilen! Ik denk dat dr spanning er even uitkwam. Maargoed! De uitslagen waren negatief, dus ik heb niks engs :) waarschijnlijk alleen een virus in de groep. Op dit soort momenten mis ik mijn ouders wel heel erg hoor! Het is toch eng. Maar voor alles moet de eerste keer zijn, dus ik overleef het wel! Ik bekijk het positief :) !

Toen we weer aankwamen in Pakachere zijn Jelmer, Rogier, Geertje en ik hier gebleven terwijl de ene helft van de groep een wandeling ging maken, en de andere helft ging met een busje naar boven omdat ze toch niet allemaal lekker waren.

Het gaat alweer beter! Ik heb sinds gistermiddag niet meer gespugd, alleen m’n buik doet nog een beetje raar en pijn. :(

Tot de volgende keer weer! Xxx

Follow the author: SigridBieber0103
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: SigridBieber0103
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]