Binnen is het donker, buiten is het licht

'Binnen is het donker, buiten is het licht' is een boek over het leven in een klein dorp in Malawi, met tekst en foto's. Het boek wordt niet meer verkocht en vanaf de zomer ben ik er al naar op zoek... En nu, YES ik kon het lenen van iemand met wie ik het toevallig over mijn Malawi-avonturen had. Want ik weet op elk feestje wel een bruggetje te slaan en iets te zeggen over deze grote belevenissen van mij :)
Tijdes het lezen wordt mijn hoofd teruggevoerd naar mijn Malawi herinneringen en het is heerlijk om zo'n herkenning te hebben, maar het is ook bijzonder om te zien in welk perspectief de auteur en fotograaf het leven daar zetten. Zo vind ik foto's van binnen niet tekenend voor Malawi, want het leven speelt zich daar buiten af. Maar ook hier is bewust voor gekozen door de fotograaf, en ik heb het idee dat ik de twee reizigers steeds beter leer kennen door het boek heen.
ECHT EEN AANRADER voor alle Malawi-liefhebbers, mocht je het kunnen vinden op tweedehandsmartkjes/etc.

Image
Follow the author: Rianne
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Rianne
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]