Vervolg in het dorpsblad en een anonieme donatie van €100,-

In een van mijn vorige blogs vertelde ik over het dropsblad het Trefpunt. Nadat ik zoveel positieve berichten op dat stukje kreeg heb ik voor de editie van deze maand nog een klein stukje over mijn vrijwilligerswerk geschreven met m'n rekeningnummer erbij.

Deze week was het dan eindelijk zover en lag het nieuwe boekje weer op de mat.
Wat er daarna gebeurde is echt ongelofelijk, ik heb er gewoon geen woorden voor.

Er kwam een man uit het dorp m'n oprit op gelopen met een envelop in z'n hand en hij wilde graag een anonieme donatie maken voor mijn project. Toen ik de envelop thuis openmaakte kon ik mijn ogen niet geloven. €100,-!!!! euro voor mijn project. Ik vind het zo bijzonder dat mensen die mij helemaal niet kennen zo'n groot bedrag doneren. Ik ben er echt zo blij mee en zo dankbaar voor.

Ook heb ik contact met een man die mijn stukje heeft gelezen in het Trefpunt. Hij is ouderling van de kerk in de Glind, een dorp verderop. Mijn project sprak hem ontzettend aan en hij gaat kijken of ze wat voor mij kunnen betekenen in de kerk. Ze collecteren daar voor goede doelen en mijn project komt waarschijnlijk in aanmerking voor zo'n collecte! Hoe gaaf, dat allemaal dankzij een stukje dat ik geschreven heb over Zanzibar.

Voor alle wereldsupporters, zo zie je maar hoe een klein stukje schrijven voor een dorpsblod of een lokale krant een enorme impact kan hebben. Toen ik het eerste stuk schreef over mijn ervaring had ik er helemaal niet bij stil gestaan dat dit kon gebeuren. Ik wilde gewoon een leuk stukje schrijven over mijn ervaringen en mijn mooie tijd. En nu, 2 maanden later heb zo veel leuke en postieve reacties gekregen en ik heb €150,- euro gekregen van het MOV en een anonieme donatie van €100,- euro. En dit allemaal dankzij het kleine stukje wat ik heb geschreven, anders waren zij er nooit achter gekomen dat ik naar Afrika ben geweest. Echt aan iedereen, als je de kans hebt: DOEN!!! je hebt helemaal niks te verliezen en 

Ik ben ondertussen ook nog bezig met m'n aanvraag van de ziekenfondsbode en ik heb een donatiebrief gemaakt voor al m'n vrienden en familie. In m'n volgende blog hoop ik te kunnen onthullen wat het uiteindelijke bedrag is geworden wat ik heb opgehaald want het gaat als een speer!

 

Image
Follow the author: chanelstokje
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Gefeliciteerd met al deze

Gefeliciteerd met al deze mooie reacties en donaties Chanel! Hartstikke fijn dat je hiermee nog zoveel kunt betekenen voor de kinderen van jouw project op Zanzibar. 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1