Fundraising moment 2 Documentaire Project Fillipijnen Februari 2013

Hallo allemaal,

Een paar dagen na mijn vorige blog geschreven te hebben hadden alle deelnemers aan het documentaire project Talentontwikkeling in de Filipijnen een trainingsdag in Den Haag, bij JoHo. We hebben hier het opgehaalde geld overhandigd en kregen een training ter voorbereiding op onze reis. Samen met andere deelnemers hebben we veel informatie ontvangen en rollenspellen gedaan om te leren omgaan met culturele verschillen en uitdagingen van een ontwikkelingsland. Ik heb mijn geheugen weer even opgefrist en heb er nu nog meer zin in! Met name het eind van de training vond ik leuk; iedereen mocht hier een foto kiezen die op een van de tafels lag en beschrijven wat ze van de dag vonden en hoe ze tegen de toekomst aankeken. Ik heb weer veel inspirerende mensen ontmoet.

Ook heb ik op facebook een fotocollage van de eerste 2 fundraising momenten gezet, zodat al mijn bekenden weten waar ik op dit moment allemaal mee bezig ben, op het 2e fundraising-moment kom ik zo terug. Ook probeer ik gebruik te maken van fair trade producten tijdens het koken en snoepen, zo zijn er tijdens sinterklaas veel Verkade chocolade letters genuttigd en heb ik onlangs thais gekookt waarbij ik kokosmelk heb gebruikt met het fair trade label. Maar even terug naar fundraising moment 2:

Samen met Gaby en Janica heb ik 2 dagen vrijwillig op de vakantiebeurs in de jaarbeurs in Utrecht gestaan, achter een biologische eetkraam, waar we onder andere koffie en frietjes gekochten. Alle producten waren dus biologisch en de opbrengst ging, na aftrek van de kosten naar de Kenya Experience; voor vrouwen en kinderen in Kenia. De eerste dag hebben we alleen met de frietverkoop al meer dan 750 euro opgehaald en de tweede dag zelfs meer dan 1200 euro! Het waren erg gezellige dagen, want naast onze kraam stond de wereldsupporter karaoke stand, waar mensen hun wereldsong konden meezingen! erg leuk en erg gezellige collega's en klanten! en ook was er iedere dag rond 4 uur een veiling met gedoneerde reis-producten, waar we ook nog wat geld mee op hebben kunnen halen. Daarnaast hadden we voor de Filipijnen 2 collectebussen op de balie staan, maar dit bracht niet altijd evenveel op, maar de opbrengst van de hele week is nog niet bekend, dus wie weet is het meer dan we denken!

Het aftellen is nu wel bijna begonnen, want 18 februari gaan we al!
Ik hoop snel weer een nieuw fundraising verhaal te kunnen plaatsen, want ik heb de smaak te pakken!

Groetjes Sanne

Image
Follow the author: Sanne Bouwman
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Sanne Bouwman
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

vakantiebeurs

Je hebt zeker de smaak te pakken Sanne! Hartstikke goed!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1