Mijn ontmoeting met een leeftijdgenoot in Brazilie

Tijdens de expeditie zijn wij op plekken geweest die stuk voor stuk even bijzonder waren, maar 1 ontmoeting is mij in het bijzonder bijgevbleven en dat was met een jongen van ongeveer mijn leeftijd die oud drugsbarron was. Hij vertelde tijdens onze ontmoeting hoe blij hij was dat hij nu geen drugsbarron meer was en dat hij gewoon een normale toekomst kon verwachte net zoals mij en de andere jongeren die om mij heen zaten. Ook hebben we hem gevraagd of hij niet teleurgesteld was in de jongeren die al voor hem uit de drugswereld zijn gestapt en of het niet moeilijk was. Hierop antwoorde hij dat hij juist trots was voor alle jongeren die de kans de hebben gekregen om eruit te stappen en dat het absoluut geen moeilijke keuze was.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Marene Wellink
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.