Vrijwilligershulp in de kerk

Wat me de laatste tijd heeft bezig gehouden, is het doorbrengen met ouderen. Welteverstaan het rolstoel duwen. wat vooral belangrijk is voor mij is dat ik tijd doorbreng met mensen die vaak eenzaam zijn. Hierdoor wordt hun leven iets kleurrijker. Aanbod komen verhalen van vroeger. Maar ook verhalen die actueel zijn: hierbij gedacht aan ISIS. De ouderen vinden dit heel fijn dat jeugd van nu zich inzet voor de jeugd van toen. Een van de dingen die me heel goed deed is dat een mevrouw me aankeek en oprecht met welgemeende woorden zei: 'Bedankt knul!' mijn dag kon hierdoor niet meer stuk! Ik ging met een goed gevoel slapen en sliep als een blok. Ook heb ik een mooie kerkdienst bijgewoond. Dit is goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling en ben me hiervan erg bewust.

Stef den Hertog 

Follow the author: stefdenhertog
More contributions of WorldSupporter author: stefdenhertog
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Dat klinkt als heel leuk en

Dat klinkt als heel leuk en inspirerend werk Stefan! Goed bezig! 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1