Wat een ervaring.

Ik ben al een tijd terug uit Uganda. Wat heb ik daar een top tijd gehad. Wat een mooi land, wat een lieve mensen en wat maken die lieve mensen toch veel mee. Jeetje, ik ben maar voor twee weken in Uganda geweest maar het voelt alsof ik er twee maanden heb gezeten. Ik heb op het land gewerkt, een spelletjesdag voor kinderen georganiseerd, kookstoven gebouwd (hierdoor kunnen de mensen veilig koken zonder zich te verbranden enz.), een huis gebouwd en we hebben huisbezoeken gedaan om kindjes te wegen! Heel veel dus! Ik ging naar uganda met een rugzakje zonder enige ervaring, ik kwam terug met een rugzak met de mooiste herinneringen en ervaringen die eens mens maar kan hebben. Ik moet zeggen, op tv zie je heel veel dingen. Hiervan is niets wat het lijkt. Wanneer u zelf naar een land als Afrika zal gaan, begrijpt u wat ik bedoel. Wat was dit een prachtige ervaring. Ook iets voor u? Ik weet wel bijna zeker van wel!

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: MadeliefKooijNaarUganda2014
Supporting content
Wat een ervaring.
More contributions of WorldSupporter author: MadeliefKooijNaarUganda2014
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]