Pakketje uit NL

Een vriendin van de familie was helemaal enthousiast over mijn reis naar Zuid-Afrika en wilde graag iets betekenen voor daar. Nu had ze het idee genoemd dat ze graag de oude kleding van haar zoontje wilde opsturen als ik in Zuid-Afrika was. Ik vond het een prachtig en super lief idee! Zodra ik aan was gekomen heb ik het adres van mijn gastgezin gevraagd en aan haar doorgegeven. Ze is meteen de zolder opgeklommen en een overvolle doos naar het postkantoor gebracht.

' Gisteren was tot mijn verbazing het pakket van Ilonka bij het postkantoor gearriveerd!! De wandeling van het postkantoor naar amazing grace was met een pakket van 10 kilo behoorlijk pittig :p gister had ik geen tijd meer om het pakket te openen, want ik zou met de jongens weer gaan schilderen en helpen met het huiswerk. Maar vanochtend had ik alle tijd en wat zat het pakket vol! Met de babykeding kan ik mijn gastgezin vast heel blij maken, want die verwachtten elk moment een klein mannetje! De andere kleding heb ik op maat gesorteerd en ga ik straks, als de kids terug zijn uit school, verdelen. Het kleine meisje dat nog niet naar school gaat heb ik al een mooie nieuwe trui gegeven. En ze blijft trots herhalen 'blue,blue!' wat een schatje is het ook.
Toen de kids uit school kwamen mochten ze een voor een een shirt komen uitzoeken. Oh wat waren ze trots en gelukkig!! Ilonka, ik ga je hele leuke foto's sturen! Kan ze helaas niet publiceren vanwege de privacy van de kids.

Ook is het klaslokaal vandaag helemaal afgeschilderd :D en.... Het eerste bankje is geleverd! Ik ga nu even skypen, maar hou jullie snel op de hoogte! '

Follow the author: Meiske4
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]