FASHION: Fairtrade kleding bij GoodFibrations.nl

Misschien kennen jullie de leuke blog www.reismeisje.nl wel. Deze blogger legt allerlei fantastische reizen in haar blog vast, echt een aanrader als je nog eens aan het twijfelen bent wat je nieuwe bestemming zal gaan worden.

Toevallig zag ik ook dat ik via deze blog kans zou kunnen maken om een fair trade kledingsstuk uit Nepal te kunnen winnen. Ik hoefde alleen een winnende reactie op de blog te schrijven. Zoals jullie wel eerder gelezen hebben, zie ik een wereld met alleen eerlijke kleding als een ideaal en heb ik me hier ook wel een beetje in verdiept. Toch blijf ik het moeilijk vinden om kleding te vinden die echt bij me past, fair trade is en ook nog binnen mijn budget valt. Ik zag dit dus als uitgelezen kans om een fair trade kledingsstuk te kunnen bemachtigen. Dit keer heb ik echt geluk gehad, mijn reactie was ook nog eens de winnende reactie! Ik heb uiteindelijk de jurk op de foto met een kleine eigen bijdrage kunnen kopen en ben er heel blij mee. De kleding heeft ook kaartjes waarop je precies kunt zien door wie en hoe het kledingsstuk gemaakt is.

Tegelijkertijd heb ik nu ook een website gevonden met kleding die én fair trade is én bij me past. Het jurkje heb ik namelijk uit mogen kiezen op de site van Good Fibrations. GoodFibrations.nl heeft verschillende merken, voor zowel dames als heren. Leuke bijkomstigheid: de kleding wordt met een leuk T-shirt (met als tekst: Who made your clothes?) en een Tony Chocolonely's chocoladereep geleverd.

Eerder schreef ik dat ik liever geen pakketjes laat bezorgen, vanwege de belasting op het milieu. Ik kon mijn jurkje dus ook zelf ophalen en heb dat lekker met de fiets gedaan. Zo kon ik ook nog even de goede maat passen. Met de service is dus ook helemaal niets mis!

Image
Follow the author: EliseS
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1