Plannen voor de komende tijd!

Hallo lezers!

Ook de komende tijd zet ik me weer in voor het IOP! In deze blog mijn plannen voor de komende tijd, het zijn nu nog hersenspinsels maar ik hoop dat ze werkelijheid mogen worden. Het eerste plan is al uitgekomen, we zijn sponsor geworden (!!!), maar daar over meer in een andere blog waarin ik er uitgebreid over zal vertellen!

plannen voor de komende tijd:

* geld inzamelen door een praatje te houden voor mijn familieleden en foto's te laten zien

* een post op facebook/ watsapp bom om mijn vrienden te vragen of ze iets willen doneren

* schoonfamilie vragen of ze IOP willen steunen door een donatie of sponsor te worden

* vertellen over mijn ervaringen op een informatiebijeenkomst voor aankomende vrijwilligers

*fair trade high tea voor vriendinnen

* mijn zus vragen of ze les wil geven in haar klas over afrika en vragen of ouders een bijdrage willen leveren.

kortom, genoeg plannen! Nu uitvinden hoe dit het beste aan te pakken tijdens het afstuderen -dat moet ook gebeuren- en hoe ik zoveel mogelijk mensen kan (blijven) bereiken

Ik heb er zin in!  

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Elvira-Don
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.