empty your storage challenge

Hoi Allemaal!

Het is inmiddels oktober en dat betekent dat mijn challenge er op zit! Ik moet eerlijk toegeven dat mijn la op dit moment weer best vol zit, maar toch heb ik er veel van geleerd! Zo heb ik bijvoorbeeld twee weken geen boodschappen hoeven doen, omdat ik spulletjes kon gebruiken die ik al had. De challenge zorgde er voor dat ik beter keek naar wat ik al had of hoe ik creatief met de dingen die ik had om kon gaan. Ik hoefde daardoor minder weg te gooien dus missie geslaagd! Daarbij is er laatst een nieuwe winkel in haarlem gekomen; de budget supermarkt. Deze supermarkt verkoopt restpartijen van andere supermarkten. De producten zijn bijvoorbeeld nog maar beperkt houdtbaar, of hebben etiketten die normale supermarkten niet meer in hun schappen willen (bijvoorbeeld wk cola). Helaas hebben ze geen verse producten, maar dingen als soep en pasta(saus) zijn prima om daar te halen en verantwoord!

Ik blijf mijn 'challenge' gewoon doorzetten. Dit houdt in me bewust zijn van wat ik al heb en niet gelijk iets nieuws kopen als het in de aanbieding is!  Eerst kijken, dan kopen ;)!

Follow the author: Elvira-Don
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]