Voorbereiding!

Hallo Allemaal, 

Het is bijna zover! Na maanden van voorbereiden, spullen inpakken, enge prikken halen, inkopen doen, informatie zoeken, afscheid nemen en fonsen werven is het nog maar 2 nachtjes slapen voordat de lange reis naar Zuid-Afrika gaat beginnen! En het begint aardig te kriebelen! 

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de lieve berichtjes, leuke reacties en natuurlijk de donaties! Ik ga er voor zorgen dat deze op een goede plek terecht gaan komen! 

Via deze blog zal ik proberen om regelmatig een stukje te schrijven over mijn belevenissen en als het lukt foto's te plaatsen. 

Dus tot over 2 maanden!! 

Liefs Celina 

 

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of croos
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.