Met grote stappen iets kleins beteken voor een ander!

Hoi allemaal!

Ik ben al druk op weg voor mijn reis naar Uganda. voor mij zijn dit best wel grote en spannende stappen. Maar wat het oplevert vind ik wel veel belangrijker. omdat ik toch iets doe voor een ander. en mijn handen uit me mouwen steek om zo goed mogelijk te kunnen helpen en juist dat kleine beetje kan een grote invloed hebben.

Laatst heb ik de prikken al gehad, dit vond ik best wel eng maar gelukkig ging het helemaal goed :). Ook zit ik met het geld op de goede weg maar ben nog wel flink aan het sparen. toch heb ik wel de zekerheid dat ik er wel kom. en juist met die grote stappen naar iets kleins, heeft het wel een goede invloed op mij en hopelijk ook op de rest.

nog 3 maanden en dan is het al zo ver eindelijk naar Uganda ik vind het echt ontzettend spannend maar oh zo gaaf! ik ga der echt voor. en hoop dat we ook echt iets kunnen bijdragen met de groep! ik vind in ieder geval dat we goed op weg zijn en denk dat ook dit kleine beetje wel een grote impact heeft.

 

Liefs Annemijn.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of AnnemijnRosendaal
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.